AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Açılış törenine TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Serdar Harp, Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Zeyrek, CHP İl Başkanı Hulusi Şahinci, Esnaf Odaları Başkanı Hulusi Akşit, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYSO Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Kazım Zeyrek “Binamızın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu görkemli binada inşaat mühendisliği adına yapılacak çalışmaların tümüne bilimin ışığı, mühendislik ahlakı ile çalışarak mesleğimizi bir adım ileri taşıma çabası içinde olacağız. Demokrasilerin işleyişindeki aksaklıkları giderebilmek için örgütlü olmaya ihtiyacımız var. Odamızın bugünkü durumuna gelmesinde katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı ise konuşmasında özetle şunları söyledi:“Bugüne kadar Oda merkezimizle birlikte altmış beş şube ve temsilciliğimiz yeni hizmet binasına kavuştu.Oda Genel Merkezi olarak şubelerimizle her zaman dayanışma içerisindeyiz. Hizmet binaları kurumsallaşmanın göstergelerinden sadece birisidir. Bir yandan mesleki çalışmalarımızı sürdürüyor, öte yandan ülkenin sorunlarını tespit ediyor ve çözüm önerileri getiriyoruz. Yeni binamızın hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Kazım Zeyrek ve beraberindekiler Serdar Harp’a binayı gezdirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
insaat-muhendisleri-odasi.jpg

resim-043.jpg

resim-082.jpg