Köşk"te düzenlenen iftar yemeği öncesinde bütün masalara incir dağıtılıp, yemeğe katılanlar iftarlarını incirle açtı.
Köşk Ovaköy"de düzenlenen iftar yemeğine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber, Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, AK Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyeleri Alim Yavaş, Aydın Ticaret Borsası yönetim kurulu üyesi Cengiz Ülgen"in yanı sıra Ticaret Borsasının Köşk, Sultanhisar ilçelerindeki üyeleri katıldı.
İNCİRLİ İFTAR GELENEĞİ KÖŞK"E TAŞINDI
İftar saati öncesi bizzat Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı tarafından yemeğe katlan tüm üyelere incir dağıtıldı. Masalara da incir tabakları servis edildi. Yemeğe katılan başta protokol üyeleri olmak üzere herkes akşam ezanının okunmaya başlaması üzerine iftarını dağıtılan incirlerle açtılar.
KAMPANYA NEDENİYLE ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ
Başlattıkları "İftar sofralarında incir" kampanyası dolayısıyla güzel tepkiler aldıklarını kaydeden Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, “Her yıl düzenlediğimiz iftar yemeği programını bu yıl ilçelere yaydık. Bu sayede hem bütün üyelerimizle kaynaşmayı, hem de iftarda incir kampanyamızı daha geniş kitlelere yaymak istiyoruz. Kampanya dolayısıyla güzel tepkiler alıyoruz. Bundan 4-5 ay öncede uçaklarda tanıtım için paketler içinde yolculara incir dağıtımı yapılmıştı. Bu yıl içinde incirin tanıtımı için hayata geçirilen her iki projede başarılı olduğumuza inanıyorum. Biz vatandaşlarımızdan iftar sofralarına incirde koymalarını istiyoruz. İncir hem kendi ürünümüz, hem de sağlık açısından çok yararlı bir ürün. Biz Aydınımızın en önemli ürünü olan incirin katma değerini artırmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” şeklinde konuştu.