3 adayın yarışacağı ifade edilen İlçe kongresine 5 gün kala adaylardan Cüneyt Korkmaz, partililer huzurunda adaylığını açıkladı.
MHP Nazilli İlçe Binası’nda düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Cüneyt Korkmaz, “Kendimi bildim bileli içinde olmaktan şeref duyduğum ve çeşitli kademelerinde görev aldığım Türk Milliyetçiliği Hareketine daha iyi hizmet edebileceğime inandığım için bu göreve soyundum. Yönetim kurulu olarak tespit ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızla birlikte ahde vefayı gözeten, teşkilatımızın tüm mensuplarına kucak açan, dürüst, ahlaklı, seviyeli ve yapıcı siyaset anlayışını tesis edeceğiz. Hedefimiz davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızın ve partililerimizin aktif bir şekilde siyasete katılımını sağlamaktır” dedi.

“MHP’Yİ DAHA DA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ”
Camianın tümünü kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden Korkmaz; “Gerek başarılı hizmetler üreten belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz ve sayın vekilimizle Türk siyasi hayatının köklü, güzide partisi olan gözbebeğimiz MHP’yi daha yükseklere taşımak iddiasındayız. Camiamızın tümünü kucaklayan, bir anlayışa sahibiz. Bu noktada tüm partililerimizin ve kıymetli delegelerimizin hür iradeleri ile verecekleri oylarına talibim” şeklinde konuştu.

“GENEL MERKEZ TAVSİYESİ BEKLENDİ”
400 delegenin katılımıyla 19 Şubat 2012 Pazar günü saat 11:00’da Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongrede mevcut başkan Zekeriya Cabbar, Av. Kürşat Engin Özcan ve Cüneyt Korkmaz’ın başkanlık için yarışacağı ifade edilirken, genel merkez tarafından tek liste ile kongreye gidilme isteği nedeniyle adaylık açıklamalarının geciktiği öğrenildi. Partililer tarafından Genel merkezden bugüne kadar net bir açıklamanın yapılmadığı ifade edilirken, diğer adaylarında en kısa sürede açıklama yapacağı belirtildi.