Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ramazanın ilk gününde Kemer Mahallesi"nde kurulan iftar sofrasına katıldı. Yemek dağıtımı sırasında görevlilerin yanına gelen Başkan Çerçioğlu beraberindeki CHP Aydın Milletvekili M. Fatih Atay ile birlikte vatandaşlara yemek servisi yaptı.
İftara sofrasından yemek almak için sıraya giren vatandaşların ramazanlarını da kutlayan Başkan Çerçioğlu daha sonra vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar yemeğinde Başkan Çerçioğlu"na CHP Aydın Milletvekili M. Fatih Atay, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı, Meclis Üyeleri Ahmet Gümüş ve Sümran Ünal eşlik etti.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geçen yıl başlattıkları mahallelerdeki iftar sofraları projelerini bu yıl da sürdürdüklerini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İftar sofralarımızda halkımızın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda iftarlarını açmaları için önlemlerimizi aldık. Kentin 5 ayrı noktasında oluşturduğumuz bu sofralarda günde 2 bin 500 kişiye iftar yapma imkanı sağlıyoruz” dedi.
Çerçioğlu, Aydınlı hemşerilerini Kemer, Ata, Orta, Osman Yozgatlı Mahallesi ve TOKİ konutlarında ramazan süresince verilecek iftar sofralarında iftar açmaya davet etti.