Huawei'nin İzmir MaviBahçe Alışveriş Merkezi'nde açılan Türkiye'deki ilk deneyim mağazası yoğun ilgi görüyor.

9 Şubat Cumartesi günü saat 15:00'te halka açılan Huawei deneyim mağazası, ilk hafta sonunda 3000 kişi tarafından ziyaret edildi. Bu iki günlük süreçte deneyim mağazasında satılan tüm Huawei ürünlerinden 1 milyon TL'nin üzerinde ciro elde edildi.

HUAWEI Deneyim Mağazası'na ilgi büyük oldu!

İzmir MaviBahçe'deki HUAWEI deneyim mağazası tüketicilere markanın akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, aksesuarlar ve giyilebilir cihazlar gibi tüm ürünlerini keyifli ve konforlu bir ortamda rahatlıkla deneyimleme olanağı sunuyor.

Tüketiciler mağazada akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra akıllı saatleri, bileklikleri, cep telefonu aksesuarlarını, bluetooth hoparlörleri ve daha birçok HUAWEI ürününü deneyimleyebiliyorlar. HUAWEI'nin İzmir'deki ilk teknik servis merkezi de deneyim mağazası bünyesinde tüketicilere hizmet vermeye başladı.

Şubat ayı boyunca HUAWEI deneyim mağazasını ziyaret edecek HUAWEI akıllı telefon kullanıcıları ücretsiz telefon temizliği, ücretsiz ekran koruyucu film uygulaması ve ücretsiz HUAWEI telefon çantası hediyesi fırsatlarından yararlanabilecekler.

HUAWEI Deneyim Mağazası'ndan akıllı telefon satın alan kullanıcılar, kendilerine verilecek 1 yıl geçerlilik süresi olan VIP Kart'lar ile HUAWEI Deneyim Mağazası Teknik Servis bölümünde bir kere toz temizliği ve iki kere ekran koruma hizmeti alabilecekler.

Bu hizmetlerin alınabileceği HUAWEI akıllı telefon modelleri Y5 2018, Y7 2018, Y6 2018, Mate 10 lite, Mate 20 lite, Mate 20 Pro, P20 lite, P20, P20 Pro, P Smart 2019 ve P Smart 2018 olarak belirtiliyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU