Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, “1+8+N” stratejisini “Tek Dokunuşta Bağlan” sloganıyla görselleştirilen yeni iletişim kampanyası ile duyurdu. Markanın cihazlarının birbirleri ile etkileşimini aktaran reklam filminde; günlük hayattan iş hayatına tüm çalışma, iletişim ve eğlence ihtiyaçlarının Huawei’nin ürün ekosisteminin sağladığı kolaylıklar ve farklılıklar ele alınıyor. Reklam filmi içeriği Türkiye’ye özel olarak yerelleştirilirken, bu versiyonda özellikle ülkemizde var olan ürün ve servisler ele alınıyor.

Reklam filminde öne çıkarılan Huawei Share ve Çoklu Ekran Paylaşımı (Multi-screen Collaboration) özellikleri, Huawei ürünlerinin kolayca birbirine bağlanmasını sağlayarak Windows ve Android işletim sistemleri arasındaki engelleri kaldırıyor. Telefon ekranının doğrudan Windows masaüstünde ayrı bir cihaz gibi görüntülenmesini ve kullanılmasını sağlayan teknoloji, PC ve cep telefonu kullanımını kökten değiştiriyor.

Bu açılımın merkezinde her şeyi tek bir kaynaktan yönetmeyi amaçlayan akıllı telefonlar yer alıyor. Zincirin “8” öge ile temsil edilen ürünleri ise markanın son dönemde her biri için ayrı ayrı önemli satış ve inovasyon başarıları elde ettiği; bilgisayar, tablet, TV, hoparlör, akıllı gözlük, akıllı saat, araç içi terminaller ve kulaklıklardan oluşuyor. “N” ile ifade edilen çerçevede ise nesnelerin interneti odaklı olarak; mobil ofisler, akıllı evler, spor ve sağlık ürünleri, görsel-işitsel eğlence ürünleri ve akıllı seyahat ürünleri öne çıkıyor.

Ekosistemin bir diğer unsuru olan “+” sembolü ise Huawei'nin bu sistemi tam olarak entegre etmesini sağlayacak olan geniş alan ağları (WAN) ile Huawei Share ve HiLink gibi kısa mesafeli bağlantı teknolojilerini içeriyor.

Huawei'nin yeni reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz:

Markanın yeni reklam filmini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.