Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Honor Magis 3 cihazın dikkat çeken ana özelliği, beyaz bir renk yolu ile vurgulanan büyük bir dairesel kamera tasarım içermesi. Gövde görünüşte bir halka halinde düzenlenmiş ve dört sensör barındırıyor. Beşinci bir birincil sensör de iyi bir konum olarak ortaya yerleştirilmiş.

Ses kontrolü ve güç için fiziksel düğmeler telefonun sağ yan kenarına oturtulmuş. Telefonun kavisli bir ekrana sahip olduğu ve 120Hz yenileme hızı desteği ile gelmesinin muhtemel olduğu söyleniyor. Telefonun sol ön köşesinde en az iki sensörü barındıran oval bir kamera çentiği bulunuyor.



Honor Magic 3'ün kameraları kamera sekmesinde farklı konumlarda otururken, dairesel tasarım Huawei Mate 40 serisine sert bir geri dönüşü işaret ediyor. Düğme yerleşimi ve selfie kamera düzeni bile Huawei'nin cihazı ile benzerlik gösteriyor. Honor artık Huawei'nin bir parçası olmadığı için bu telefon Google servisleri yüklü olarak piyasaya çıkacak. 

Cihazın Qualcomm Snapdragon 888 Plus’tan güç alacağı kesinleşti. Honor Magis 3 modelini, "Ayrıca, mükemmel görüntüleme kalitesine sahip yaklaşan premium amiral gemisi ürünü Honor Magic serisi, olağanüstü görüntü işleme yeteneklerini ortaya çıkarmak için en premium Qualcomm yonga setinden yararlanacak", diye açıkladı. Bilmekte fayda var şu an, Qualcomm'un en premium işlemcisi Snapdragon 888.



Sonuç olarak, Honor'un Magic serisi oldukça dikkat çeken bir tasarım. İlginç olması da genellikle bazı ilginç özellikleri bu üründe barındırdığı anlamına geliyor. Honor Magic 2 de tüm ekran mekanik kayar tasarıma sahipken, Honor Magic, kavramsal bir yapay zeka liderliğindeki cihaz olarak karşımıza çıkacak.

Şirketin amiral gemisi serisini 12 Ağustos'ta piyasaya sürmesi bekleniyor. Beklenen fiyat 620 dolar.