Çin merkezli teknoloji devi Huawei'nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, önümüzdeki günlerde özel bir etkinlik düzenleyecek. Çinli üretici 21 Mayıs'ta düzenleyeceği özel etkinlikte 3 yeni modelle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Periscope kameraya sahip olan Honor 20 Pro ise tanıtımın göz bebeği olacak.

Honor 20 Pro delikli ekran tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti!

21 Mayıs'ta Honor, Honor 20 serisini duyurmak için Londra'da bir lansman etkinliği düzenleyecek. Tanıtım Honor 20, Honor 20 Lite, Honor 20 Pro amiral gemisi gibi telefonları içerecek.

Bu arada DigitalTrends tarafından yayınlanan yepyeni görsellerle gün yüzüne çıkan Honor 20 Pro tüm detaylarıyla gözler önüne serilmiş durumda. Elbette en dikkat çekici detay telefonun delikli ekran tasarımına sahip olması. Ortaya çıkan görsellere göre Honor 20 Pro delikli ön kamerayla gelecek.

Honor'un 21 Mayıs tarihinde Londra'da gerçekleştireceği lansman ile netlik kazandırması beklenen yeni nesil amiral gemi modelinde yer vereceği delikli ekran OLED ve 6.5 inç büyüklüğünde olacak. Sızdırılan fotoğraflarda görünmüyor olsa da Honor'un yeni amiral gemisi modelinin aynı P30 Pro gibi 4 ana kameraya sahip olacağını da ayrıca siz değerli okuyucularımız ile paylaşalım.

Delikli ekran tasarımının 2019'un trend çizgilerinden biri olacağı düşünülüyor. Çünkü bu tasarım çizgisinin, çentikli tasarımlara oranla çok daha hoş durduğu genel kabul görmüş durumda.

Siz delikli ekran tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz. Siz olsanız çentikli tasarımı mı, yoksa delikli ekran tasarımını mı tercih ederdiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU