Teknoloji dünyasında enterasan şeyler olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde OnePlus'ın kurucularından olan Carl Pei'nin Nothing yani hiçbir şey isimli firmasının kurulduğunu sizlere aktarmıştı. Bu firma gerçekten de ismi gibi hiçbir şey üretmeyeceğini açıklamıştı. Firmanın yol haritası hala belirsizliğini korurken bugün ilginç bir açıklama geldi.

Firmanın kurucusu olan Carl Pei, tam 22 milyon dolar yatırım aldıklarını açıkladı. Carl Pei, "Nothing firmasını kurmaya yardımcı olan bu seviyedeki girişim şirketine sahip olduğumuz için minnettarız." ifadelerini kullandı. 

Nothing şimdilik Ar-Ge konusuna odaklanacak. Bu firma illa ki bir şey üretecek. Ancak bu üretimin donanım mı yoksa yazılım üzerine mi olacağı henüz bilinmiyor. 22 milyon dolar fon ile yapılacak olan Ar-Ge çalışmasından sonra firmanın muhtemelen bir yol haritası açıklanır ve ilerleyen zamanlarda Nothing'den kayda değer bir şeyler görürüz.



Firmanın yatırımcıları ise Nothing'e güvendiklerini belirten demeçler veriyor. Demek ki Carl Pei yatırımcılar ile planlarının bir bölümünü paylaşmış ki onlar da desteklerini esirgememiş.

Önümüzdeki aylarda halka da açılacak olan Nothing hakkında yeni bilgiler gelmeye başladıkça sizlere aktarmaya devam edeeceğiz.