İsabeyli’de Koray Aperatif adı altında üniversite öğrencilerine hizmet veren Fatma Tokel (60) ile eşi Ahmet Tokel (66) üniversite öğrencilerini çocukları gibi benimsiyorlar.
Ailecek, üniversite öğrencilerine hizmet verdiklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten 60 yaşındaki Fatma Tokel, “Buradaki öğrenciler  sağolsunlar beni nineleri olarak görüyorlar. Bizde öğrencilerimize burada hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Okulun buraya taşındığı ilk günden beri hizmet veriyoruz. 4 yılda çok sayıda öğrenci geldi, geçti. Mezun olan öğrencilerden arayıp soranlar bile oluyor” dedi.

“ONLAR BENİM ÇOCUKLARIM”
Fatma Nine’nin eşi Ahmet Tokel ise kimi öğrencilerin kendisine abi, kimilerinin ise amca dediğini söylerken “Bana pek dede diyen olmuyor” diyerek latife yapıyor.
Öğrencilerle haşır neşir olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Ahmet Tokel, “Kiminin maddi, kiminin manevi sorunları oluyor. Gurbet çeken, sevgilisinden ayrılan çocuklar bile geliyor. Oturup, karşılıklı olarak dertleşiyoruz. Onları benim çocuklarım olarak görüyorum.” diye konuştu.

20120213ay517851_01.jpg