Aydın Valiliği"nde düzenlenen protokol törenine Vali Hüseyin Avni Coş, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ramazan Tozlu, Kuşadası Sağlık Grup Başkanı Dr. Şükrü Güngör ve hayırsever Haşmet Akkuş katıldı.
Protokol töreninde konuşan hayırsever Haşmet Akkuş, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Vali Hüseyin Avni Coş"a teşekkür ederek; “Umarım daha çok projede yer alabiliriz. Yakın bir tarihte Kuşadası"nda bir protokole daha imza atabiliriz. Ayrıca babam Mehmet Akkuş adına bir Fen Lisesi projemiz var” dedi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş da, Haşmet Akkuş gibi diğer hayırseverleri de böyle faaliyetlerde görmek istediklerini belirterek; “Bu bir sosyal sorumluluk çalışması. Aydın veya herhangi bir ilçesinde yapılan ekonomik faaliyetler sonucunda elde edilen maddi servet sosyal sorumluluk çerçevesi içinde kullanılmalıdır. Burada Haşmet Akkuş"a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kadınlar Denizi Yolu Tepecik Mevkiinde yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık İstasyonu"nun 6 ay içerisinde tamamlanacağı ve istasyona hayırsever Haşmet Akkuş"un babasının ismi olan "Mehmet Akkuş Kuşadası 1 No"lu 112 Acil Sağlık İstasyonu" ismi verileceği belirtildi. iha