Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

OnePlus Nord 2 ve POCO F3 GT her ikisi de geçen hafta piyasaya sürüldü ve premium bir orta sınıf akıllı telefon almayı planlayan birçok kişi için, her iki cihaz da kesinlikle kıyaslama listelerinde yer alacak.

İki telefon da AMOLED ekranlar, yüksek yenileme hızları, güçlü işlemciler ve süper hızlı şarj gibi pek çok özelliği makul bir fiyata sunuyor. Ancak, alıcıları karar vermeye zorlayacak bir çok kıyaslamalı farklılıklar var. Bu haftanın anketi için bu iki cihazdan hangisini tercih ettiğinizi bilmek istiyoruz.

OnePlus Nord 2 Özellikleri!



OnePlus Nord 2 5G modelinde 6.43 inçlik AMOLED ekran kullanılırken tazeleme hızı 90Hz seviyesinde tutulmuş. Parmak izi okuyucu ekrana entegre iken gövde polikarbonat alaşımdan imal edilmiş.

MediaTek Dimensity 1200 yonga seti yapay zekâ yeteneklerini arttırırken LPDDR4x RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojileri yer alıyor. 50MP Sony IMX 766 sensör OIS destekli ve daha önce de realme GT Master Edition modelinde de kullanılmıştı. Hızlı şarj ile desteklenen model çift stereo hoparlöre sahip.

Fiyatı : 400-500 Dolar

POCO F3 GT Özellikleri!



POCO F3 GT modeli 6.67 inçlik AMOLED ekranında 120Hz yenileme hızı sunuyor. Ekran 10-bit renk desteği sunarken 500 nit parlaklık dış ortama iyi bir tecrübe yaşatıyor. Parmak izi okuyucu yan tarafa entegre edilirken iki tetik tuşu silah çeker gibi ses çıkarıyor ve 1.5 milyon kez tıklamaya kadar dayanımı test edilmiş.

MediaTek Dimensity yonga setinin güç verdiği telefon LPDDR4x RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojileri ile geliyor. Grafen ve buhar odası ile verimli bir soğutma sunan telefonun arka kısmında RGB LED halka yer alıyor. Ses sistemi ise JBL tarafından optimize edilmiş.

Fiyatı: 360-420 Dolar

Şimdi sıra sizde! Yapay zeka özellikli OnePlus Nord 2 mi? Oyun merkezli POCO F3 GT mi? Lütfen yorumlarınız ile bize katılın ve iki telefon hakkında ne düşündüğünüzü yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

Ayrıca Twitter hesabımızda düzenlediğimiz ankete katılarak da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz: