Tedavi görmekte olduğu Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde vefat eden devlet eski bakanı ve başbakan yardımcılarından Şükrü Sina Gürel"in annesi yazar Ferzan Gürel"cenazesi Söke"de defnedildi.
Türk Edebiyatının önemli isimlerinden yazar Samim Kocagöz ve Halil Kocagöz gibi edebiyat dünyasında yerini alan "İzmir"in İşgalinden Kurtuluşa", Güney Doğuya Geçit Yok" gibi önemli yapıtlara imza atan yazar Ferzan Gürel, geçtiğimiz günlerde Sökedeki evinde rahatsızlanarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırlan yazar Ferzan Gürel yaşlılığa bağlı rahatsızlığından tedavi görmekte olduğu hastanede yaşamını yitirdi.
Devlet eski Bakanı ve Başbakan Yardımcılarından Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel ve Sökeli ressam Ziya Gürel"in annesi olan 91 yaşındaki merhume Ferzan Gürel"in cenazesi Söke Kocacamide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Söke"ye bağlı Akçakaya Köyündeki aile mezarlığında defnedildi.
Merhume Ferzan Gürel"in cenazesine DSP Aydın eski Milletvekili Halit Dikmen, CHP 22. Dönem Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, SHP 18. Dönem Aydın Milletvekillerinden Hilmi Ziya Postacı, TÜSİAD eski Başkanı Hilmi Kayhan ve Kayhan Ailesi, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Barış Kocagöz, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, DSP Söke Belediye Başkan Adayı Reşit Ünal Kızılırmak, MHP Belediye Başkan adayı Yusuf Keremit, Gürel ailesinin yakınları ve Sökeli yazar ve şairler katıldı.