Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bugün Android kullanıcıları ilginç bir hata ile karşı karşıya kaldı. Pek çok kullanıcı Google duruyor hatası ile karşılaştı. Bu durum ne yazık ki telefonu da kullanılamaz hale getiriyordu.

Peki Google sürekli duruyor hatası için çözüm yöntemi ne? Aslında bu hatanın çözümünün hayli basit olduğunu söyleyebiliriz. Yapmanız gereken şey Google Play'e gidip mevcut Google uygulamasını kaldırmak.

Dilerseniz buradaki linke tıklayarak direkt kaldıracağınız Google uygulamasına erişebilirsiniz. Uygulamayı kaldırdığınızda telefonunuzdaki hata da ortadan kalkmış olacaktır.

Eğer Google sürekli olarak duruyor hatası ile ilgili bildirim almaya devam ediyorsanız deneyeceğiniz bir yöntem daha var. O da uygulama ayarlarından Google'ı devre dışı bırakmak.

Burada karar tamamen sizin. İki yöntem de hatayı giderebiliyor. Yapmanız gereken tek şey uygulamak.

Zaman zaman Android tarafında bu tarz hatalarla karşılaşıyoruz. Neyse ki çözümler basit oluyor. Daha önce de benzer sorunlar görülmüştü. Bu sorunların temel sebebi ise tam olarak bilinmiyor. Yani durup dururken Android telefonların çok büyük bir bölümünün neden böyle bir hata verdiği şimdilik belirsiz.

Öte yandan Google da bu tarz hatalarla ilgili bir açıklama yapmıyor. Yani böyle bir hata ortaya çıktı şunu yapın, bunu deneyin düzelir minvalinde bir açıklama gelmiyor. Belki bu sefer bir açıklama gelir. Bekleyip göreceğiz.