Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro serilerinin sızdırılan görüntülerinde, gelecek seriler için tasarımlarının eski serilere kıyasla önemli bir değişiklik olduğunu gösteriyor. Google Pixel modellerinin tasarımlarında modern dokunuşlar kullanmış gibi görünüyor. Her iki seride de arka kısımlarında tüm telefonun genişliği boyunca çalışan bir yatay kamera modülü görünüyor. Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro görsellerine Pixel Watch olduğu iddia edilen bir akıllı saat görüntüsü eşlik ediyor.

Geçmişte Pixel ve Pixel XL ile başlayan Pixel telefonlar oldukça basit bir görsel barındırıyordu. Yıllar içerisinde Pixel modellerinin gerek görsellerinde ve gerek arka kısımlarında oldukça modern görüntüler ve değişiklikler mevcut. Bu kez Google Pixel tasarımsal olarak göze hitap edecek modelleri sunuyor.



Her iki model de görünüm olarak birbirine benzese de kamera sayıları olarak farklılık gösteriyorlar. Pixel 6 modelinde telefonun genişliği boyunca uzanan ve flaşın yanı sıra iki kamera sensörüne ev sahipliği yapan yükseltilmiş ince bir yatay çubuk mevcut.

Bu kamere çubuğunun üstünde turuncu bir panel ve altında Google logolu beyaz bir panel mevcut. Güç ve ses düğmeleri sağ tarafta görünüyor. Ön tarafta ise ince çerçeveler ile birlikte merkezi olarak konumlandırılmış bir su damlası çentiği göze çarpıyor. Ekran kilidi üzerindeki parmak izi simgesi de ekranın yerleşik parmak izi sensörüne ev sahipliği yaptığının en önemli kanıtı.



Google Pixel 6 modelinde 2 adet lens yer alırken, Pixel 6 Pro modelinde 3 lens dikkat çekiyor. Her iki modelde de 2 farklı renk kombinasyonu dikkat çekiyor. Daha önce bildirildiği üzere Google Pixel 6 Samsung ve Google ortaklığında geliştirilen GS101 isimli yongadan güç alacak. Böylece yazılım ve donanımın en iyi şekilde çalışması öngörülüyor.

Söylentilere göre Google Pixel 6 serisinin ne zaman ortaya çıkacağı hakkında net bir bilgi yok.