Ekim ayının başlarında tanıtılması beklenen Google Pixel 4 ile ilgili bir sızıntı daha ortaya çıktı. Belirsiz bir kaynak, yeni Google Pixel 4 reklamını Facebook üzerinden sızdırdı.

İnternet ve teknoloji devi Google'ın, yakın zaman sonra tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon modeli Google Pixel 4 hakkında gün geçmiyor ki yeni bir sızıntı ya da iddia ortaya atılmasın... Daha geçtiğimiz gün yeni modelin turuncu renkte olduğuna dair iddia edilmişken, bugün ise belirsiz bir kaynak, yeni Google Pixel 4 reklamını Facebook üzerinden sızdırdı. Tanıtım videosunun görüntü kalitesi çok iyi olmasa da, videoda özellikle kameraya dikkat çekildiği kolaylıkla anlaşılıyor. İlgili videoyu aşağıda görebilirsiniz.

Geçmişteki sızıntılara bakacak olursak, cihazın çift kamera kurulumunun 12 MP ana sensör ve 16 MP telefoto sensörden oluştuğunu biliyorduk. Yeni detaya göre bu lens 8x yakınlaştırma yapmaya imkan tanıyacak.  Muhtemelen optik zoom ve Google’ın Super Res Zoom yazılım teknolojilerini barındıracak olan cihazın diğer tahmin edilen özellikleri ise; 5.7 inç boyutlarında (1080p) 90 Hz OLED ekran, 2800 mAh batarya, 6 GB RAM ve Snapdragon 855 yonga setine sahip olacağı yönünde.

Tüm bu özellikler resmiyet kazanmamakla birlikte, cihazın Ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Ayrıca henüz cihazın fiyatı ile ilgili net bir bilgi bulunmadığını belirtelim.