Hatırlarsanız daha öncesinde sizlere bir Twitter kullanıcısının, Google Pixel 3XL'a ait olduğunu iddia ettiği telefon kılıfı fotoğrafları paylaştığını aktarmıştık.

Verilen detaylar içerisinde telefonun tek arka kamerası olacağı ve çentik tasarımına sahip olacağı belirtilmekteydi. Bugün ise XDA Forum kullanıcısı 'Clearly White'da Google Pixel 3XL'ın fotoğraflarını paylaştı. Daha önce paylaşılan fotoğraflar ile karşılaştırdığımız zamansa bunların uyumlu olduğuna şahit oluyoruz.

Sızdırılan yeni fotoğraflara göre yeni Pixel 3XL; 4 GB RAM ve 64 GB depolamaya sahip olacak. Daha önce telefonun dahili depolamasının 128 GB olacağı söylenmekteydi ancak Pixel 3XL'ın farklı bir versiyon ile 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile satılabileceği açıklandı. Bunun dışında cihazın kablosuz şarj özelliğini barındırması da bekleniyor.

Google'ın mühendislik birimleri için sıklıkla kullandığı logo, barkodlar ve çıkartmalar ise fotoğrafların gerçekliğini doğrular nitelikte. Ancak fotoğrafların yayılması ile beraber bazı kullanıcılar, çentik kısmının oldukça büyük olduğunu ve estetik açısından bir kayıp yaşandığını ifade ediyorlar.

Google, ne kadar başarılı olur bu konuda bilemiyoruz ancak şimdiden çoğu kullanıcının Pixel 3XL'ı merakla beklediği bir gerçek.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU