Aydınlı sanatçı Gökhan Kırdar’ında ekipte yer aldığı “Yerine Sevemem (Can't Love Anyone)” projesi film platoları 7 ayrı ülke ve Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde kurulacak. Türkiye ile beraber çekimlerinin Mısır ve Almanya’da gerçekleştirilmesi netleşen uluslararası ‘Yerine Sevemem’ film serisinin Ege Bölgesi’nin tarihi şehirlerinden Aydın’da da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Gökhan Kırdar facebook hesabından iddiaları böyle yalanlamıştı...

Projeyle ilgili olarak Gökhan Kırdar’ın kendi sosyal paylaşım sitesinin kendisine ait sayfasından yapılan açıklamada, “Türkiye ile beraber çekimlerinin Mısır ve Almanya’da gerçekleştirilmesi netleşen uluslararası ‘Yerine Sevemem/Can't Love Anyone’ film serisinin Ege Bölgesi’nin tarihi şehirlerinden Aydın’da da gerçekleştirilmesiyle ilgili Gökhan Kırdar ve film ekibi, 23-26 Şubat tarihlerinde Aydın Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odası ve İl Resmi Kurumları tarafından şehre davet edildiler. Aydın doğumlu sanatçı Gökhan Kırdar aldıkları özel davet nedeniyle teşekkür ederek 'Film projemizin birçok sahnesinin çekimlerini doğup büyüdüğüm, yıllarca tarihi, kültürü ve sanatıyla beslendiğim Ege ve en özel şehirlerinden ana yurdum Aydın' da gerçekleştirecek olmaktan büyük onur ve mutluluk duyacağını' sözlerine ekledi. 24 Şubat tarihinde 80 kişilik basın mensubunun katılacağı özel bir basın toplantısı da gerçekleştirecek olan Gökhan Kırdar ve film ekibi, Aydın'ın çekim gerçekleştirilecek tarihi ve kültürel mekanlarını da saptama gezisi düzenleyecek” denildi.

AYDINLILARDAN TEPKİ ALDI
Öte yandan; ‘Süper İncir’ uzun metrajlı film projesine destek vereceği yönünde çıkan haberleri yalanlayan Aydınlı sanatçı Gökhan Kırdar’ın açıklamaları Aydınlılardan tepki alıyor.
Söz konusu haberlerin yayınlanmasının ardından sosyal medya aracılığıyla açıklama yapan Kırdar, “Bu çıkan haberlerin maalesef doğruluk payı bulunmamakta ve benim haberim olmadan ismim ve Gökhan Kırdar sanatsal markası, ticari ve ilgim olmayan bir film projesi pazarlamasında kullanılmaya, insanlar ve kaynak sağlayacak kurum veya şirketler bir yalanın parçası olmaya başladılar. Aydın Efe si olmak dürüstlüktür, cesarettir, mertliktir ve yalan dolandan, izin almadan çıkar sağlamaya çalışmaktan, silah kullanmaktan uzak olmaktır. Ben Aydın' da doğmuş ve büyümüş bir sanatçı olarak Aydın Efe si olmayı böyle algıladım her zaman. Eğer bu çıkan haberlerin yayınlandığı tüm gazetelerde aslında bunun doğru olmadığına dair tekzip haberleri çıkmadığı sürece Loopus Entertainment avukatları tarafından izinsiz Gökhan Kırdar sanatsal markasının kullanılmasına dair tazminat davası açılacağının bilinmesini isterim” demişti.
Kırdar’ın açıklamalarının yayınlandığı haber sitelerine yorumlar yapan Aydınlıların yorumları ise şöyle: “Aydınlılığına böylesine sahip çıkan bir sanatçının böyle bir haberi duyduğunda yalan bile olsa sevinip sahiplenmesi gerekirdi. Şık olmamış beyefendinin açıklamaları”, “Destek Ol, Köstek Olma”, “Dünya Aydınlılar Günü konserinde 'Aydınlı olmaktan gurur duyuyorum' diyen Gökhan Kırdar'ın, Aydınlının incirini tanıtmak için çıktığı gönüllü yolcuğu 'Markamı kullanıyorlar' diye küçümsemesini kınıyoruz. Kendisinden en azından Beyaz ve Yüksel Aksu kadar Aydınlı olmasını bekliyoruz”, “Gökhan Bey, çok sevdiğimiz bir sanatçı. Kendisinin bu yorumları hiç hoş değil. Takdir tüm Aydın halkının”

20120215ay518617.jpg