20 Nisan 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan yeni God of War neredeyse birinci yılını doldurdu ve geliştirici SIE Santa Monica Studio bunun şerefine bir teşekkür videosu paylaştı ve ücretsiz PlayStation 4 dinamik teması yayınladı.

God of War'dan herkese güzel bir hediye var!

Temayı PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kullanmak istediğiniz temayı PlayStation 4 sisteminin Ayarlar menüsündeki Temalar seçeneğinden belirleyebilirsiniz. Ayrıca Çarşamba günü de ücretsiz God of War avatar seti yayınlanacak.



Stüdyo patronu Shannon Studstill: "Oyun endüstrisindeki diğer birçok kişi gibi, Santa Monica Studio'da oyunlar yapıyoruz ve güçlü, duygusal olarak bağlanan hikayeler anlatmaya çabalıyoruz. Bu yıl stüdyomuzun kuruluşunun da 20. yılı. Eğer Santa Monica Studio'nun önümüzdeki 20 yılını tahmin etmek zorunda olsaydım zerre kadar şüphe duymadan; sanatın hayatı yansıttığı, hayatın sanatı yansıttığı yıllarca bahsedilecek hikayeli oyunlar yaratmaya devam edeceğimizi söyleyebilirim."

"Yeni God of War'u kucakladığınız ve Santa Monica Studio'nun yeni bir başlangıç yapmasına yardım ettiğiniz için sizlere kalbimizin derinliklerinden teşekkür ederiz. Tüm ekibimizden size kadar, bu bizim için her şey demek. Şimdi, önümüzdeki uzun bir yolculuk var."

Temayı buradan indirebilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU