Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

İnternet üzerinde pek çok uygulama mevcut, ancak dünya üzerinde belki de en fazla kullanılan uygulama Gmail'dir. Zira Gmail hesabı, günlük hayatta olsun, iş hayatında olsun, android telefon/tablet/tv kullanıcıları tarafından olsun aktif bir şekilde kullanılıyor. Bu nedenle şifre güvenliği oldukça önemli. Bu anlamda, yazımızda Gmail şifrenizi sadece 4 adımda nasıl değiştirebileceğinizi konu aldık.

Bilindiği üzere milyarlarca kullanıcısı bulunan Google’ın kullanıcılarına sunduğu Gmail hesapları gündelik hayatta çok fazla kullanılan mail sistemlerinden bir tanesidir.

Özellikle de İnternet üzerinde kullanılan uygulamaların pek çoğunda giriş yapmak için mail adresi istenmektedir. Bundan dolayı da internet kullanan insanların büyük çoğunluğunun Gmail hesapları var. Özellikle de android telefon/tablet/tv kullanıcılarının. Bunun yanı sıra Gmail hesabı günlük yaşantıda olduğu gibi, iş hayatında oldukça fazla kullanılmakta.



Özetle, birçoğumuz için hayatımızın bir parçası olan ve aktif şekilde kullanılan Gmail hesaplarımızın gizliliği, bu nedenle biz kullanıcılar için oldukça önemlidir. Bunun farkında olan kullanıcılar, bazen şifrelerini unuttukları için, bazen şifrelerinin deşifre olma kaygısından, bazen ise şifrelerinin ele geçirilmesini önlemek için, ya da farklı sebeplerden değiştirmek isteyebiliyor. İnternette Gmail şifresi nasıl değiştirilir? Gmail ve E-posta şifremi unuttum ne yapmalıyım? gibi aramalar ile Gmail hesap şifresi değiştirme işleminin nasıl yapılacağını araştıran kullanıcılar için 4 adımda kısaca anlattık.