Giyilebilir teknolojilere olan ilginin artmasıyla geliştirilen ürünlerin arasına oldukça ilginç ürünler dahil olmaya devam ediyor. Bunların arasında yer alacak olan en ilginç ürünlerden biri de giyilebilir LED ışık Tronex.

Giyilebilir LED ışık modeli Tronex

Popüler bağış platformu Kickstarter'da ilginç ürünler desteklenmek için sergilenmeye devam ediyor. Fakat burada yer alan ürünler eskiden olduğu kadar çok fazla destek alamıyor. Son zamanlarda bu platformda yer alan ve destek almayı bekleyen en ilginç ürünlerden biri olan LED ışık Tronex, kullanıcıların kolay bir şekilde giyerek kullanabileceği ilginç bir tasarıma sahip. Bir sırt çantası gibi tasarlanan LED ışık modeli Tronex, bünyesinde barındırdığı kemer sayesinde kullanıcı bu ürünü sırtına sabitleyebiliyor. İlginç bir tasarıma sahip olan bu giyilebilir LED ışık modelinde iki adet hareketli LED aydınlatma başlığı yer alırken, ürünü kullanan kişinin ellerini serbest olarak kullanabilmesine olanak tanıyor.

Çok güçlü bir ışık çıkışına (4900 lümen) sahip olan bu üründe, kullanıcının ışık şiddetini ayarlayabileceği ayar seçenekleri de yer almakta. Ürün bu özellikleri ile birlikte bünyesinde 13.600 mAh pil ile kullanıcılara sunuluyor. 510 gram ağırlığıyla kullanıcıların rahatça hareket etmelerine olanak sağlayacak olan giyilebilir LED ışık modeli USB portu sayesinde telefondan şarj edilebildiği gibi aynı zamanda en düşük ışık şiddeti modunda 24 saat kullanım süresi sunabiliyor.

Tronex ne zaman satışa çıkacak?

Kullanılan malzeme kalitesiyle de dikkat çekmek isteyen giyilebilir teknolojik ürünün zorlu hava şartlarına oldukça dayanıklı olduğu belirtiliyor. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarda, bisiklet kullanırken, tamir işlerinde, gece kamp yaparken ya da avcılıkta oldukça fonksiyonel olarak kullanılabilecek bu ürünün yakın bir tarihte kullanıcılara sunulması bekleniyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU