Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Koronavirüs hayatımıza girdiğinden beri insanlar market alışverişlerini uygulamalar üzerinden yapmaya başladılar. Birbirinden farklı kampanyalar sunarak öne geçmeye çalışan bu uygulamalar arasında Getir uygulaması da oldukça önemli bir yere sahip. 

Platform, bünyesini günden güne büyütüyor diyebiliriz. Getir ile başlayan serüven, Getir Büyük ve Getir Yemek kısımlarıyla genişletilmişti. Ardından Çarşı sekmesi de alan uygulama artık web üzerinden de hizmet vermeye başlayacak.



Pandemi dönemiyle birlikte en çok kullanılan uygulamalar arasında yerini alan market uygulamalarına ilgi büyük diyebiliriz. Platformun son yıllarda değeri gittikçe arttı ve birbirinden farklı işlere imza atmaya başladı. Platform geçtiğimiz dönemlerde 150 milyon dolarlık bir yatırım daha almayı başardı. Böylece daha da değerlenen uygulama kullanıcıları memnun edecek farklı özellikler sunmaya devam ediyor. Getir en son aldığı yatırımlarla değerini 7,56 milyar dolara kadar yükseltmeyi başardı. Bu da uygulama için ciddi bir başarı.

Rakiplerine benzer şekilde artık web sitesi üzerinden de hizmet verecek olan Getir, uygulama ile aynı hizmeti sunacak. Getir yemek için zaten web sitesi mevcuttu ancak artık market alışverileri için de bir websitesi desteği sunuluyor. Uygulamayı sıklıkla kullananları sevindirecek bir haber olduğunu düşünüyoruz. Siz Getir uygulaması kullanıyor musunuz? Getir'in kampanyalarından ve hızından memnun musunuz? Yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.