Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Getir yeni servis ve hizmetlerle kapsamını genişletiyor. Türkiye'nin ikinci unicorn girişimi olan Getir, ilk etapta İstanbul'da kullanıma sunulacak Çarşı hizmetini duyurdu. Yeni hizmette Getir, mahalle esnafını da kapsamına alıyor. Artık istenen mahalle esnafından alışveriş yapılabilecek.

Getir Çarşı hizmetinin detayları bugün online olarak düzenlenen bir etkinlikle açıklandı. Teknolojioku olarak takip ettiğimiz bu etkinlikte yeni servisin detayları duyuruldu.

Getir Çarşı ile beraber mahalledeki kasap, bakkal, fırın, manav ya da benzeri esnaflardan alışveriş yapılabilecek. Yeni hizmet için ilk etapta 300 kişi istihdam edildi. İlk olarak İstanbul'da hizmete sunulacak olan servisin önümüzdeki günlerde farklı illerde de kullanıma sunulacağı açıklandı.

Kendi kuryeleri olan esnaftan 30 Haziran'a kadar herhangi bir komisyon alınmayacak. Bu tarihten sonra komisyon oranları belirlenecek. Bugüne kadar sadece kendi depolarındaki ürünlerle teslimat yapan Getir, bundan sonra mahalle esnafından da teslimat yapacak.