Elinde bir tane futbolcusu kalmayan, kulübün temsil edileceği bir göz odası dahi bulunmayan Aydınspor"un ortada kalan ismi Aydın"da Belediye ve Aydınspor kanadı ve eski başkanlardan Tansel Önder arasında kavgaya neden oldu.
Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerinin belediye tarafından tahliye edilmesinin ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun Aydın Belediyespor"un ismini değiştirerek Yeni Aydınspor yapacaklarını açıklamasıyla Aydınspor"un ismi kıymete bindi. Aydınspor tesislerinin tahliye edildiği gün yönetimi bıraktığını açıklayan Ufuk Gezeroğlu"nun Aydınspor"un isminin bitmeyeceğini belirterek, bu yıl Süper Amatör Lig"e yükselen Osmanbüküspor ile birleşme çalışması içerisinde olduğu öğrenildi.

TANSEL ÖNDER BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Diğer yandan Aydınspor"un eski başkanlarından Tansel Önder, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun açıklamalarından birkaç gün sonra "Biz Aydınspor"un yok olmasına göz yummayacağız. Ben Aydınspor"un başkan adayıyım. Belediye ne yaparsa yapsın" diyerek Aydın"da yaşanan Aydınspor tartışmalarını alevlendirdi.
Aydınspor"da uzun yıllar başkanlık yapan Tansel Önder"in Aydınspor başkan adaylığını açıklamasıyla farklı bir boyut kazanan isim tartışmalarında Tansel Önder Aydın Belediyesini ve mevcut Aydınspor yönetimini ellerini Aydınspor"un üzerinden çekmelerini istedi. Aydınspor"un borcunun kendisini korkutmadığını söyleyen Tansel Önder, “Madem herkesin yüreğini ortaya konması isteniyor. Herkes işine baksın. Ben Aydınspor"u borçları ile birlikte kabul ediyorum. Kimsenin Aydınspor adını fesh etmeye gücü yetmez. Aydınspor"un ne kadar büyük bir marka olduğunun farkında değiller. Aydınspor ismini kimseye sildirtmem. Aydınspor"u ölmeden mezara koyuyorlar. Hiç kimse oturduğu koltuğa güvenmesin. Biz o koltuklarda oturup sonra da kaybolan çok insan gördük. Ben Aydınspor adının silinmesine izin vermeyeceğim. Ufuk Gezeroğlu ile en kısa sürede bir araya gelip detayları görüşmek istiyorum” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU"NUN FİKRİNİ DESTEKLİYORUM
1989-1990 sezonunda Aydınspor"un Süper Lig"e çıkmasında attığı gollerle büyük rol oynayan ve Aydınspor"un Kadıköy"de galip geldiği 6-1"lik Fenerbahçe maçında 2 gol atan Hikmet Şıktaşlılar, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun düşüncesine desteklediğini belirterek, başkan Çerçioğlu"na duyarlılığından dolayı teşekkür etti. En kısa sürede Özlem Çerçioğlu ile bir araya gelmeyi düşündüğünü ifade eden Şıktaşlılar, “Aydınspor"un isminin yaşatılması için elimden gelen desteği vermeye hazırım. Ben Aydınspor sayesinde bir yerlere geldim. Aydınspor"u birinci ligde temsil ettiğimiz arkadaşlarla görüşmelerimiz oluyor. O dönemde beraber oynadığımız tüm arkadaşlarla Başkan Çerçioğlu"na destek vermeye hazırız” dedi.
Diğer yandan Osmanbüküspor Başkanı Ahmet Ertürk, mevcut Aydınspor yönetimiyle takımlarının birleşme çalışması olduğunu doğrularken, fakat bu kararlarından vazgeçtiklerini açıkladı.