General Mobile, Ramazan süresince kullanıcıları güncellikten uzak tutmuyor. Güncel telefonlarına sistem güncellemesi getiren General Mobile, uyarı ekranında içinizi ısıtacak bir mesaj ile kullanıcılarını selamladı.

General Mobile'dan Ramazan sürprizi!

Cihazınıza sistem güncellemesi yaptığınız an, ekranınızda şu mesaj belirmekte; "Güncelleme başarılı. Hayırlı Ramazanlar". General Mobile'ın bu mesajı birçok kullanıcı tarafından takdir kazandı.

Ülkemizde önemli günleri unutmayın markalar arasında General Mobile'da yer almakta. Ancak böylesine bir davranışı ilk defa görmekteyiz. Eğer sizde sistem güncellemenizi hala yapmadıysanız "Ayarlar" kısmından "Sistem" kategorisini incelemeyi unutmayın.

Buna ek olarak General Mobile'dan 6 taksit kampanyası hala devam etmekte. Peşin fiyatına 6 ay taksit kampanyası ile kullanıcılar GM 9 Pro'yu 282,88 TL, GM 8 Android One'ı 166,33 TL, GM 8 Go'yu ise 133,03 TL taksit ile satın alma fırsatına sahip olacaklar. Kullanıcılar kampanyadan 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yararlanabilecek.

En güncel teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturan General Mobile, GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modellerinde Akbank Direkt kullanıcılarına özel peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunuyor.

General Mobile'ın resmi sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak kampanyada kullanıcılar Akbank Direkt kullanıcı bilgilerini girerek işlemlerini kolayca tamamlayabilecekler. Ödeme işlemleri tamamladıktan sonra www.generalmobile.com/tr‘a yönlendirilen kullanıcılar, ‘peşin fiyatına 6 taksit kampanyası' sayesinde vade farkını alışveriş tutarında indirim olarak görecekler.

General Mobile'ın Ramazan mesajına yukarıdaki görselden de ulaşabilirsiniz. Peki ya siz General Mobile'ın Ramazan mesajı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU