TARİŞ Söke Tesislerinde gerçekleşen seçimli genel kurulda iki liste yarıştı. Mevcut Kooperatif Başkanı Yusuf Ene"nin yeniden aday olduğu Söke İncir Kooperatifi Genel Kurulu"nda kooperatif ortaklarından Abdullah Güdücü"de liste çıkararak aday olan diğer isim oldu.

TARİŞ Söke Pamuk ve Zeytin Kooperatif yöneticilerinin de katıldığı TARİŞ Söke 60 No.lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurul toplantısında İncir Birliği eski Başkanı Günercin Azbazdar Divan Başkanlığı, İsmet Aşçı ve Mustafa Kocakulak divan katiplikleri görevini üstlendiler.

58 üretici ortağı bulunan TARİŞ Söke 60 No.lu İncir Tarım Satış Kooperatifi genel kuruluna 51 ortak katıldı. Saygı duruşu ve genel kurul konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde; 51 üretici ortak oy kullanırken, 49 oy geçerli 2 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimler sonunda Yusuf Ene ekibine ait sarı liste 34 oy alırken, Abdullah Güdücü ve ekibine ait beyaz liste 13 oy aldı.

Yeniden TARİŞ Söke 60 No. lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına seçilen Yusuf Ene"nin ekibi Bilgin Dalkıran, Mehmet Kocakulak, Recep Şaban Kanpolat ve Fevzi Aşçı"dan oluştu. Denetim Kurulu"na ise Ali İhsan Bozgunsoy ve Şeref Karacagün seçilen isimler oldu.

TARİŞ Söke 60 No.lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığı"na yeniden seçilerek güven tazeleyen Yusuf Ene; sonucun tüm kooperatif ve tarım camiasına hayırlı olmasını diledi. Yusuf Ene, kendisi ve ekibi destekleyen herkese teşekkür etti.