Recep ve Bilal Niyaz kardeşlerin, Denizlispor alt yapısından arkadaşları olan Muhammed Himmet"i ziyaret etmek için Nazilli"ye geldiği öğrenildi. Nazilli"ye geldiklerinde ilk iş olarak da sportif Başkan Alıcık"ı ziyaret etmek olduğunu belirten gençlerden Recep Niyaz, Başkan Alıcık"a Fenerbahçe"de giydiği formasını hediye etti. Başkan Alıcık ise bu jestten dolayı genç sporculara Nazilli Belediyespor atkısı hediye etti.
Fenerbahçe Paf takımında yer alan 15 yaşındaki Recep Niyaz"ın 25 kez milli olduğu ve 7 gol attığı, 17 yaşındaki ağabey Bilal Niyaz"ın ise Fenerbahçe forması ile 5 maça çıktığı öğrenildi. 16 yaşındaki Nazilli Pamukspor"da yetişen Nazillili Muhammed Himmet Ertürk"ün ise U-16 Liginde Denizlispor forması altında 22 maça çıktığı ve 5 gol attığı ve 3 futbolcunun da önümüzdeki yıllarda takımlarında A takıma yükselmeleri temenni edildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptığı konuşmasında; “Çocuklarımız gerçekten çok büyük yeteneklere sahip. Zaten bu yetenekleri Fenerbahçe ve Denizlispor keşfetmiş durumda ve kadrolarına dahil etmişler. Zaten Himmet Nazilli"den Denizlispor"a gitmişti. Bu 3 çocuğumuz da gerçekten Türkiye Liglerinde emsal olacak ve kendilerini gösterebilecek sporcular. Çocuklarımızın bizleri ziyaret etmesinden mutluluk duydum. Biz Nazilli Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok önem veriyoruz ve spora hizmet etmeye çalışıyoruz. Zaten Sporcunun hammaddesi olan Nazilli"de her branşta en iyi sporculara sahibiz veya yetiştiriyoruz. Böyle genç sporcularımızın Türkiye"nin güzide takımlarına gitmelerine de gurur duyuyoruz” dedi.
Gençlere nasihat ta vermeyi ihmal etmeyen Başkan Alıcık; “Önlerinde onları çok büyük bir gelecek bekliyor. Bu gelecek herkese nasip olmayacak bir gelecek. Artık gençlerimiz kendisine dikkat edecek. Ailesinin ve büyüklerinin sözünü dinleyecek. Topluma faydalı bir adam olacak ve iyi bir topçu olarak Ülkemize hizmet edecek” dedi.
Konuşmanın ardından kendilerini ağırladıkları için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Alıcık, inşallah önümüzdeki yıllarda çocuklarımızı güzide takımlarımızdan Fenerbahçe"nin A takımında da oynarken tekrar ağırlamak isteriz diyerek genç sporculara Nazilli Belediyespor atkısı hediye etti. Genç sporculardan milli futbolcu Recep Niyaz ise Fenerbahçe formasını Başkan Alıcık"a hediye etti. iha