Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Sahin Ünver, Nazilli Orman İşletme Necat Demirsu, Okul Müdürleri, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Nazilli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Oktay Tanrıöver, “Okulumuz bu gün 18. dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşıyor. 164 öğrencimiz daha yuvadan uçuyor. Öğrencilerimiz görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde bizlerin ve ailelerinin maddi ve manevi bu emeklerini çalışmaları ile davranışları ile her zaman olumlu cevap verdiler. Nazilli Anadolu Lisesi mezunu olabilmek için çok çalıştılar. İl genelinde, ülke genelinde ve uluslar arası alanlarda yapılan sınavlarda ve yarışmalarda gösterdikleri üstün başarılar ile bizleri ve ailelerini onurlandırdılar. Benim sizlerden, yaşamımızın bundan sonrası ile ilgili isteğim, her türlü olumsuzluklardan uzak durarak, daima ileriye gitmenizdir” dedi.
Okul Kütüğüne adının bulunduğu plaketi çakan Okul birincisi Beste Yüksel de, “Yaşamının en güzel 4 yılını bu okulda geçirdim. 4 yıl önce bu kapıdan girdiğimde içimde çocuksu korkular vardı. Ancak zamanla hepsi yerini sevince, paylaşmaya ve dostluğa bıraktı. Nazilli Anadolu Lisesi bana ve arkadaşlarıma hem eğitim hem de öğretim açısından çok şey kazandırdı. Bizler Nazilli Anadolu Lisesi öğrencileri olarak ulu önder Atatürk"ün dediği gibi hayatta başarılı olmak için ilim ve fennin yol göstericiliğinde hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.
Mezuniyet Töreni konuşmalarının ardından, okulun öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan müzik grubu bir saat boyunca söylediği şarkılar ile Mezuniyet törenine katılanlara müzik ziyafeti sundu. Okul Birincisi Beste Yüksel"e mezuniyet belgesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Ünver takdim ederken Okul Üçüncüsü Onur Demirsu da plaketini ve mezuniyet belgesini babası Orman İşletme Müdürü Necat Demirsu"nun elinden aldı.
Geçtiğimiz hafta yağan sağanak yağış nedeniyle gecikmeli olarak kutlama yapan Nazilli Anadolu Lisesi"nden mezun olan 164 öğrenci kep atma töreninin ardından yaktığı meşale ile mezuniyet törenlerini şölene çevirdi. iha