Game of Thrones'un final sezonunda hayal kırıklığına uğrayan izleyiciler çereyi online imza kapmanyası başlatmakta buldu.

Game of Thrones hayranlarından ilginç kampanya!

Yakın zamanda internet üzerinden başlayan bu imza kampanyasına büyük bir ilgi var. Change.org'da başlatılan kampanyada yaklaşık 250 bin kişi imza atmış durumda.

İnternet üzerinden Kampanyayı başlatanlar;

"David Benioff ve D.B. Weiss, sırtlarını dayayacakları bir kaynak materyal (örneğin kitaplar) olmadığında yetersiz yazarlar olduklarını ispatladılar.Bu dizi anlamlı bir final sezonunu hak ediyor. Beklentilerimi boşa çıkart ve bunu gerçekleştir, HBO!" ifadesini kullandılar.

ABD'li yazar George RR Martin‘in romanından ekrana uyarlanan ve son dönemin en popüler yapımlarından birisi olan Game of Thrones (Taht Oyunları) için final heyecanı sürüyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak son bölümü ile izleyiciye veda edecek olan seri bir süredir özellikle sosyal medyada kıyasıya eleştiriliyordu.

Özellikle final sezonundan umduğunu bulamayan serinin hayranları dizinin yazar ikilisi D.B. Weiss ve David Benioff'u eleştiri yağmuruna tutuyordu. Final sezonunda hayal kırıklığına uğrayan bir grup izleyici tabiri caizse intikamlarını serinin senaristlerini Google'da pek de istemeyecekleri bir şekilde birinci sıraya çıkartarak aldı.

Reddit isimli sitede organize olan bir grup, ikilinin fotoğraflarını "kötü yazar" anahtar kelimesi yüzlerce defa internete yükledi ve bu sayede Google'da bu aramada ilk çıkan kişilerden birisi olmalarını sağladı.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU