Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Samsung'un yakın zamanda almış olduğu patent ile Galaxy Z Roll'un görüntüsü hakkında bazı bilgilere sahip olduk. Patenti yeni alınan bu cihazın Galaxy Z Roll ya da Galaxy Z Slide ismi ile piyasaya çıkması bekleniyor.



LetsGoDigital'in bir raporuna göre, Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Kasım 2020'de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi'ne (USPTO) patent başvurusunda bulundu. Samsung'un bu başvurusu bu ayın başlarında kabul edildi. Bu başvurunun görsellerinde genişleyen bir ekrana sahip sürgülü bir akıllı telefon sergileniyor. Kompakt formunda, sözde Galaxy Z Roll'un ön tarafında ekrana gömülü bir kamerası ve arkada üçlü kamera ile geleneksel bir akıllı telefonu andırıyor. Galaxy Z Roll'un ekranına gömülü bir parmak izi sensörü bulunuyor.

Ne yazık ki, Samsung'un gerçekten böyle bir cihaz üzerinde çalışıp çalışmadığı kesin olarak bilinmiyor. Ancak patentteki detayların derecesine bakıldığında bu, Galaxy Z Roll'un ne olabileceğine dair prototip tasarımlardan biri olabilir. Ancak, bu sadece bir spekülasyon, bu yüzden bu cihazla ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak için yeni raporları beklememiz gerekecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce katlanır telefonlar alışılmış akıllı telefonların yerini alabilecek mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşırsanız seviniriz.