Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Samsung'un en ünlü bilgi kaynaklarından biri olan IceUniverse, yaklaşmakta olan Galaxy S22 ailesiyle ilgili birkaç ilginç ayrıntı paylaştı. Haber kaynağı, Exynos 2200 SoC, S22 Ultra'nın şarj hızı ve S22/S22+' ana kamerası hakkında ilginç bilgiler paylaştı diyebiliriz.

Yeni söylentiler, S22 Ultra'nın 45W hızlı şarjla geleceğini gösteriyor. Bununla birlikte, şirket 45W şarjın gerçekten 25W standardından önemli ölçüde daha hızlı performans sunacağını garanti ediyor.



Yonga setinin özelliklerine gelirsek, Exynos 2200'e geçen , 2,9 GHz'de çalışan güçlü bir Cortex-X2 çekirdek karşımıza çıkıyor. üç büyük Cortex-A710 çekirdeği kümesinin ise 2,8 GHz'de çalışacağı iddia ediliyor. Kalan 4x enerji tasarruflu Cortex-A510 birimlerinin 2,2 GHz'de çalışması bekleniyor. AMD'nin GPU'sunun 1250 MHz saat hızları sunduğu söyleniyor.

Ancak şunu belirtmekte fayda var. Haber kaynağı @Ice evreni, yukarıda verilen saat hızlarının S22 Ultra için olduğuna, S22+ ve S22'nin ise yonga setini daha düşük saatlerde çalıştıracağına işaret ediyor. Son olarak, S22 ve S22+, Samsung'un ISOCELL GN5  tüm yönlü otomatik odaklamalı ve büyük 1.0µm pikselli 50 MP sensör olan yükseltilmiş bir ana kameraya sahip olacak. Bu gelişmiş özelliğiyle telefonun fark yaratması bekleniyor. Şimdilik bilinenler bunlardan ibaret ancak önümüzdeki günlerde yapbozun daha fazla parçasını alacağız.