20 Şubat 2019 tarihinde ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ailesi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Tanıtıma 9 gün kala ünlü sızıntı hesaplardan biri olan Evan Blass, ailenin en güçlü modeli olarak Galaxy S10+ ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımda telefonun farklı renk seçenekleri görülüyor.

Galaxy S10+'ın en yeni fotoğrafları yayınlandı

Evan Blass'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Samsung Galaxy S10+'ın yüksek çözünürlüklü fotoğarafları görülüyor. Görüntülerde S10+'ın siyah, yeşil ve beyaz renk seçenekleri net olarak görülüyor. Arka tarafta sadece üçlü kamera ve LED lamba yer alıyor. Ön tarafta ise daha önce de sızdığı gibi sağ üst köşede dual delikli kamera yer alıyor.

Ay sonuna doğru tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10 ailesinde S10E (Lite olarak da biliniyor), S10 ve S10+ modelleri yer alıyor. Bu aileye ilerleyen dönemde bir de S10 X kod adıyla 5G destekli bir modelin daha katılması bekleniyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi nasıl olacak?

Daha önce Samsung Galaxy S10 ailesinin olası detaylarını anlatan bir video hazırlamıştık. Bugüne kadar sızan bütün bilgileri bulabileceğiniz bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU