Samsung, Note ailesinin yeni üyeleri olan Note 10 ve Note 10 Plus cep telefonlarını dün ABD'nin New York şehrinde düzenlenen bir etkinlikle tanıttı. Note ailesinde ilk kez iki modelin duyurulduğu bu toplantıyla beraber telefonların fiyatları da açıklandı. ABD fiyatları Note 10 için 949, Note 10 Plus için de 1.100 dolardan başlıyor.

Şimdilik Türkiye'ye tek donanım seçeneği ile gelecek olan Note 10 ve Note 10 Plus modellerinin 256 GB depolama kapasiteli sürümlerinin ülkemizdeki fiyatı da açıklandı. Buna göre Note 10 sahibi olmak için 9.899 TL'yi, Note 10 Plus sahibi olmak için de 11.399 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor. Her iki telefonun da fiyatı daha önceki Samsung amiral gemisi telefonların çıkış fiyatına göre yüksek kalıyor.



Daha önce iPhone için yaptığımız bir karşılaştırmanın benzerini şimdi Samsung için yapıyoruz ve telefonun ABD fiyatı ile Türkiye fiyatı arasındaki fiyat farkını araştırıyoruz. Bu videoda Note 10 ailesinin ABD fiyatları ile Türkiye fiyatlarını karşılaştırıp aradaki farkı önceki modellerin rakamlarıyla değerlendiriyoruz.

Peki siz Note 10 ailesinin Türkiye fiyatlarını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.