Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, son dönemde oldukça popülerleşen Galaxy A ailesine bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Uygun fiyatlı modellerin yer aldığı bu seri Galaxy M10, M20 ve M30‘dan oluşuyor. Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Galaxy M40 ile model sayısı artacak.

Galaxy M40 özellikleri ortaya çıktı!

Samsung, Galaxy M ailesine bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Yeni modelin teknik detayları Geekbench üzerinden ortaya çıktı. Geekbench performans testi sonuçlarına göre Galaxy M40 olduğu söylenen SM-M405F kod adına sahip olan cihaz 6 GB RAM ve Snapdragon 675 işlemci ile birlikte geliyor. Kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaz, performans ve yazılım noktasında birçok kullanıcıyı tatmin edeceğe benziyor.

Uygun fiyatlı telefonlar arasında yerini alması beklenen M40'ın, yapılan tek çekirdekli testlerden 2.372 puan, çok çekirdekli testlerden ise 6.440 puan almayı başardığı görülüyor.

Ülkemizde satışta olan Galaxy M20 modelinin agresif fiyat etiketiyle kısa sürede popüler modellerden bir tanesi haline geldiğini dikkate alındığında, benzer bir durumun Galaxy M40 için yaşanacağı düşünülebilir. Bunu cihazın resmi duyurusunun ardından göreceğiz. Detaylar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU