Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi modellerinden sonra şimdi de giriş ve orta segmente odaklanmaya başladı. Samsung bu süreçte karşımıza Galaxy A22 ailesi ile çıkacağını bugün resmi olarak duyurdu.

Samsung Galaxy A22 5G ve Galaxy A22 4G modelleri büyük ölçüde aynı tasarıma ve renklere sahip olacak. Beyaz, Siyah, Mor ve Nane renklere sahip olacak olan bu modeller kamera ve işlemci bölümünde birbirinden ayrışacak.

Galaxy A22 5G, 5G modeme sahip bir MediaTek Dimensity 700 yonga seti ile gelecek. Tahminlere göre 6.4 inç LCD bir ekrana ve parmak izi okuyucusu da bu modelde kullanılacak.

Arka tarafa bakacak olursak Galaxy A22 5G'nin üç kamerası olacak. Bunlardan ilki 48 MP'lik ana kamera, ikincisi 5 MP değerinde bir ultra geniş açı kamerası ve son olarak 2 MP'lik bir derinlik kamerası bulunacak.



Samsung Galaxy A22 4G'ye baktığımız zaman ise bizleri MediaTek Helio G80 yonga seti tarafından desteklenecek. Ekran yine 6.4 inç boyutunda ancak dahili bir optik parmak izi tarayıcısına sahip olması ve AMOLED olması bekleniyor. Kameralara bakacak olursak önde bir adet 13 MO değerinde selfie kamerası bulunuyor.



Arkada ise bu sefer bizleri sırasıyla 48 MP + 5 MP + 2 MP + 2 MP değerlerinde dört adet kamera karşılıyor. Ayrıca Samsung Galaxy A22 4G modelinde Samsung Galaxy A22 5G modelinden farklı olarak flaş ışığı, kameraların yanında değil gövdenin üzerinde bulunuyor. Her iki cihazda da 5.000 mAh kapasitesinde bir pil bulunacak ve 15 W hızlı şarjı destekleyecek.

Samsung Galaxy A22 5G ve Samsung Galaxy A22 4G hakkında elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadar. Çıkış tarihleri ile ilgili bir bilgi şu anda mevcut değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşırsanız seviniriz.