Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Türkiye'nin Avrupa'daki gururu, UEFA ve Süper Kupa şampiyonu Galatasaray bu akşam evinde Lazio'yu konuk etti. Hali hazırda Türkiye'de 4 yıldıza sahip tek takım olan Galatasaray, üstün oynadığı maçta 1 - 0 kazanmayı başardı.

Geçtiğimiz gün Beşiktaş'ın evinde zayıf Dortmund'a kaybetmesinin ardından, Galatasaray, İtalya'nın zinde ve güçlü ekiplerinden Lazio'yu puansız bir şekilde evine yollamayı başardı.

Galatasaray'ın Lazio'ya attığı gol ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Peki çok Twitter kullanıcısı gol anını paylaşarak böyle bir golün Türkiye'de çok kişiyi ekmeğinden edeceğini söyledi.



Hemen belirtelim. Gol gerçekten güzel. Hatta eşine az rastlanacak türden. Fakat Lazio defansı ve kalecinin yaptığı hata gerçekten benzersiz bir golün ortaya çıkmasını sağladı.

Gerçi Galatasaray öyle ya da böyle zaten golü bulacaktı. Çünkü tamamen üstün oynayan taraftı. Bu akşam şans Galatasaray'dan  yana olsaydı maç çok daha farklı bitebilirdi.

Maç 1 - 0 bitti lakin hakkı 4 - 0 falandı. Fakat önemli olan 3 puan diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Sonuçta bir Avrupa Fatihi kolay yetişmiyor. Burada bize düşen renk ayrımı yapmadan Galatasaray'ı desteklemektir.