Samsung'un amiral gemisi modeli Note 20 Ultra'nın fiyatı 11.000 TL seviyesine kadar düştü. Peki Note 20 Ultra hali hazırdaki fiyatıyla almaya değer bir telefon mu? Bu sorunun yanıtını derinlemesine hazırladığımız içerikle vermeye çalıştık.

Samsung’un bir süre önce satışa sunduğu yeni Note modelini mercek altına aldık. Peki Galaxy Note 20 Ultra bizlere ne gibi yenilikler sunuyor?

Aslına bakılırsa, Note 20 Ultra selefinden çok da farklı bir çizgide yer almıyor. Eğer S-Pen içeren bir telefon satın almak istiyorsanız çok fazla seçeceğe sahip değilsiniz. Fakat telefon tercihinizde önemli olan S-Pen’den ziyade farklı unsurlar ise o zaman geniş bir alternatif yelpazesine sahipsiniz demektir.

Galaxy Note 20 Ultra genel anlamda kullanıcıların beklentisini karşılayan bir telefon. Yani bu açıdan bakınca herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyebiliriz. Lakin ödediğimiz fiyatı göz önüne aldığımızda dengeler biraz daha değişiyor.

Bu durumu zaten içerik videomuzda net bir dille ifade ettik. Eğer S-Pen tutkunuz yoksa, Galaxy Note 20 Ultra sizin için ciddi anlamda lüks olabilir. Çünkü fiyatı piyasa ortalamasının ciddi anlamda üzerinde.

Elbette burada tercih yine de kullanıcıya kalmış durumda. Note 20’nin uzun süreli kullanım tecrübesini videomuzda bulabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Note 20 Samsung'un sitesinde hala çıkış fiyatından satılmaya devam ediyor.