Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

2021'e hızlı başlayan realme, bu süreçte birçok üst segment telefonu ile karşımıza çıkmıştı. Çinli firma şimdi de gözünü fiyat/performans segmentine çevirdi. Narzo serisi ile geçtiğimiz yıllarda büyük başarı elde eden firma, şimdi de realme Narzo 30 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

18 Mayıs 2021 tarihindeki etkinlikte karşımıza çıkacak olan realme Narzo 30 özellikleri ile Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor. Orta segmentin gizli oyuncusu olacağını düşündüğümüz telefon bakalım özellikleri ile bizlere neler sunuyor?

Telefonda 6.5 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli LCD ekran bulunacak. Gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio G95 yonga setinden alacak olan telefon 6 GB LPDDR4X RAM'i ile akıcı bir deneyim sunacak. Depolama tarafında ise 128 GB'a yer verilecek. Bu alan tabii ki de microSD kart ile artırılabilecek.



Gelelim telefonun kamera bölümüne. Cihazın arkasında 48 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüğünde kamera kurulumu önünde ise 16 MP'lik Selfie kamerası yer alacak. 30W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli batarya ve Android 11 ile kutusundan çıkacak olan telefonun 250 dolar bandında olması bekleniyor.