Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde kulübün kripto para planlarından söz etmişti. Bugün ise yüksek divan kurulu toplantısı sonrası yeni kripto para açıklamaları geldi. Başkan Ali Koç bu sefer kulübün kripto para projesiyle ilgili zaman da verdi.

Kripto para artık bazı yerlerde ödeme yöntemi olarak kabul edilmeye başlandı. Bu kapsamda çoğu işletme veya marka kripto paraya yatırım yapmaya başladı. Bu yatırımların bir yenisi de Fenerbahçe'den geliyor. Fenerbahçe bugün, kripto para platformu Paribu ile 'Fenerbahçe Token' için anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Yapılan resmi açıklamada  "Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, Fenerbahçemizin en büyük gücü olan taraftarlarımıza taraftar token’ı olarak tanımlanan kripto varlıklara sahip olma fırsatı sunulacaktır." Kulübümüzün bu yeni adımıyla taraftarlarımızın kulübümüzle etkileşimleri artacak, bağlılık odaklı iletişimimiz güçlenecektir. Fenerbahçe Token satışa çıkmasının ardından Paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir." ifadeleri yer aldıç

Ayrıca, “Fenerbahçe neredeyse taraftarı oradadır” diyen taraftarlarımız; yapılacak taraftar oylamalarına, stadımızda düzenlenecek özel etkinliklere, takımımızla, sporcularımızla düzenlenecek buluşmalara katılarak kulübümüzle ilgili belirli adımlarda da söz sahibi olma imkanına sahip olacaklardır. Fenerbahçe Token sahibi olan taraftarlarımız, dijital dünyadan gerçekliğe uzanan deneyimlerle eşsiz heyecanı paylaşacaklar, Fenerbahçe’nin en yakınında olma imkanı yakalayacaklar." sözleri eklendi. 

Fenerbahçe kripto parası son dönemde merakla beklenen bir konu haline geldi. Başkan Ali Koç, en geç 10 gün içerisinde kripto para projesine başlayacaklarını duyurdu.