Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

2004 yılında hayatımıza giren Far Cry, fazlasıyla sevildi ve devamında bir seri haline getirildi. Serinin son oyunu ise 2018 yılında sevenleri ile buluştu. Hikayesi ve geliştirilmiş grafikleri ile kendini sevdirmeyi başaran Far Cry 5, şimdi ise güzel bir fırsat ile gündeme geldi. Video oyun sektörünün önemli şirketlerinden birisi olan Ubisoft, sevilen oyununu belirli bir süreliğine ücretsiz hale getirdi.

Yapılan açıklamaya göre oyun, 5 Ağustos gününden 9 Ağustos’a kadar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek. PC kullanan oyun severler, Epic Games ve Ubisoft Store sayesinde oyuna erişebilecekler. Ayrıca oyuna tamamen sahip olmak isteyenleri de güzel bir indirim fırsatı bekliyor olacak.

Buna göre aynı tarihler arasında Far Cry 5, yüzde 85’lik bir indirim ile satışa sunulacak. Sezon bileti için ise bu oranın yüzde 80 olduğunu belirtmekte fayda var. Yani oyunu severseniz, yine oldukça iyi bir indirim karşılığında satın alma hakkına sahip olabiliyorsunuz. Bu arada Ubisoft Far Cry 6 için de çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor. Sevdalıları yapımı merakla beklerken, şirket kampanya sayesinde belki de seriyi bir kez daha gündeme getirmek istemiş olabilir.