Telefon dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung, kullanıcılarını dinleyerek yeni bir model geliştirdi. Samsung Galaxy S20 Fan Edition olarak adlandırılan yeni cep telefonu S20 ailesinden ve A ailesinden aldığı bazı özelliklerle dikkat çeken bir model.

Bu modeli Türkiye'de ilk kez inceleyen yayınlardan biri olarak bir ön incelemeye tabi tuttuk. Baştan hatırlatalım: Bu bir inceleme videosu değil. Telefonun genel özelliklerine baktığımız bir ön inceleme. Genel tasarım, S20 modellerine göre farklılıklar ve diğer özelliklerini bu ön inceleme videosunda sizlere anlatmaya çalıştık.

Telefonlar henüz çok yeni, mühendislik örneği ve kullandığımız süre kısıtlı olduğu için kameraları ile fotoğraf ya da video çekme gibi işlemleri yapamadığımızı belirtelim. Ürünün nihai sürümü teste geldiğinde detaylı bir inceleme yapacağımızı belirtelim.

Telefonun S20 modelinden en önemli farkı daha büyük bir ekrana sahip olması. Ekran büyük olmasına rağmen yenileme hızı 120 Hz olarak kalmış. Galaxy S20 Fan Edition modelinde ekran koruyucu ile Gorilla Glass 3 kullanımış. S20 modelinde ise bu Gorilla Glass 6 idi.

Öte yandan S20 Fan Edition'da pil kapasitesi 4500 mAh olarak belirlenmiş. S20 modelinde ise bu rakam 4000 mAh idi. Kullanılan işlemci her iki modelde de aynı: Exynos 990. Normal sürümde 8 GB olan RAM ise Fan Edition'da 6 GB olarak belirlenmiş. Depolama seçeneği ise Galaxy S20 Fan Edition'da 128 GB. S20 modelinde de depolama seçeneği 128 GB olarak belirlenmişti.

Önemli bir değişiklik ise telefonun ön kamerasında bulunuyor. Galaxy S20 Fan Edition'da ön kamera 32 MP çözünürlük sunuyor ve 4K 60 fps video kayıt edebiliyor. S20 modelinde ise bu değer 10 MP idi.

S20 Fan Edition modelinde ana kamera ise 12 MP + 12 MP ultra geniş açı + 8 MP 3X optik zoom telefoto kamera diziliminden oluşuyor. Bu ana kamera da 4K 60 fps video kayıt yapabiliyor.

Markanın hayranlarının talepleri doğrultusunda geliştirilen Samsung Galaxy S20 Fan Edition'da kablosuz şarj, kablosuz ters şarj ve 25 W kablolu hızlı şarj desteği var. Cihazın kutusundan 15W adaptör çıktığını da belirtelim.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition cep telefonu  ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  


Samsung Galaxy S20 Fan Edition