Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

2021'in ilk ışıklarında yayın hayatına başlayan Exxen, mobil ve internet tarayıcısı üzerinden hizmet vermesi ile çok eleştirilmişti. Günümüze yakışmayacak bir arayüze ve kullanıcı deneyimine sahip olan Exxen, dizileri TV'de izlemek isteyenlere HDMI kablo öneriyordu. Bilgisayarınızı TV'ye HDMI ile bağlayıp Exxen dizilerini öyle izleyebiliyordunuz. Bugün ise Exxen akıllı TV uygulaması ile karşımıza çıktı.

Exxen'in Twitter hesabından yapılan "Yüz binlerce Exxen üyesi, Exxen’i cepte, tablette, bilgisayarda ve şimdi de Akıllı TV’lerde yani dilediği zaman, dilediği yerde izliyor, benzersiz Exxen dünyasının keyfini doyasıya yaşıyor." açıklaması ile TV uygulamasının geldiği müjdelendi. Peki, bu uygulamayı hangi TV modelleri destekliyor?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'in TV uygulaması; Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Regal, Toshiba, Altus ve Apple TV modellerinde çalışıyor.Ayrıca çok yakında Samsung, LG ve Android TV uygulaması da gelecek.. Yani anlayacağınız neredeyse tüm akıllı TV modellerinde Exxen'i uygulama üzerinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.



Barındırdığı içerikler ve ünlü YouTuber'ları da bünyesine katması ile hızlı bir şekilde büyüyen Exxen, Türkiye'nin yerli Netflix'i olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor diyebiliriz.