Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

EURO 2020 başladı. Türkiye Milli Takımı'nın da yer aldığı EURO 2020 normal şartlarda geçtiğimiz yıl düzenlenecekti. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Malum pandemi koşullarında ötürü EURO 2020, bu yıla yani 2021'e ertelenmişti.

Haziran ve Temmuz aylarını kapsayan 1 aylık periyotta gerçekleşecek olan turnuva için geri sayım başladı. Uzun süredir büyük turnuvalara katılamayan A Milli Takım, EURO 2020'de boy gösterecek. Peki bu turnuvayı tüm heyecanıyla yaşamak istemez miydiniz?

Eğer EURO 2020'yi yüksek çözünürlükte, gerçek gibi görüntüler eşliğinde izlemek ve takip etmek istiyorsanız sizler için müthiş bir liste hazırladık. Bu listede 4K yani UHD çözünürlüğe sahip birbirinden iyi modelleri sizler için listeledik.

TV modellerini seçerken, ekran boyutu, video kayıt özelliği, ekran parlaklığı ve bazı teknik detayları ön planda tuttuk. Elbette söz konusu TV seçmek olduğunda mutlaka teknoloji mağazalarında ilk gözden görmenizi tavsiye ederiz.

İlk maçı İtalya karşısında kaybetmiş olsak da umudumuzu henüz yitirmiş değiliz. Önümüzdeki maçlara konsantre olursak finallere ulaşmak çok da imkansız değil.

Malum söz konusu Türkiye Milli Takımı olduğunda, erken konuşmak yanlış olacaktır. Biz son dakikaların takımıyız. Dileriz bu sene de gruptan çıkıp finallerde boy gösteririz. Önümüzdeki 1 aylık süreçte kalbimiz A Milli takımla birlikte atacak. 

Siz de bu keyfi 4K TV ekranlarında takip etmek isterseniz mutlaka rehberimize göz atın.