Halen Manisaspor"da futbolcu izleme komitesinde görev yapmakta olan Şıktaşlılar; kendisinin çevresinde “Aydınsporlu Hikmet” olarak tanındığını belirtti.
Aydınspor için istendiğinde futbolcu transferi dahil elinden gelebilecek her türlü yardımı yapabileceğini belirten Şıktaşlılar; “Aydınspor"un içinde bulunduğu durumdan dolayı çok üzgünüm. Aydın"da Aydınspor üzerinden rant sağlamış insanların bu duruma seyirci kalması tüm taraftarlar gibi beni de üzüyor” dedi.
Belediye"nin desteğinin çok önemli olduğunu da vurgulayan Şıktaşlılar ; “Mukan Perinçek, Yüksel Yalova gibi bu kulübe emeği geçmiş insanların nasıl vicdanları sızlamıyor anlamıyorum” diye konuştu.
Artık Aydınspor"daki kavga ortamının sona ermesi gerektiğini belirten Şıktaşlılar; “Herkes el ele verip Aydınspor"un küllerinden doğması için çaba göstermeli, Aydın"da bu potansiyel var. İstendiğinde Aydınspor"a maddi-manevi yardımcı olmaya hazırım” şeklinde konuştu.
“TARAFTARIN SESSİZ KALMAM”
Aydınspor taraftarların yapması beklenen toplantıya programı uygun olursa Manisa"dan gelebileceğini belirten Şıktaşlılar; şunları söyledi: “Onların beni özlediği kadar bende onları özledim. Bu toplantının amacına ulaşması için Aydınspor"u seven herkesin gelmesi gerekiyor” iha