İki ay önce seçimi kazanarak koltuğu Erol Soysal"dan devralan Hüsnü Öten, iki ay sonraki seçimi kaybetti. 722 şoförün oy kullandığı seçimde 336 oy alan Hüsnü Öten"e karşı 386 oy alan Erol Soysal seçimi kazanarak, iki ay aradan sonra yeniden başkan oldu.
Bilindiği gibi, 21 Mart 2010 tarihinde Kuşadası Ticaret Odası Salonu'nda gerçekleşen seçimli genel kurulda çoğunluk sağlanmadığı halde toplantıya gelmeyen 118 kişinin sahte imza ile gelmiş gibi gösterildiği iddiaları üzerine yapılan soruşturma tamamlanmış, bakanlık tarafından seçim iptal edilmişti. Üç adayın yarıştığı seçimlerde 363 oy alan Hüsnü Öten, 245 oy alan Erol Soysal ve 145 oy alan Nuri Cihan Şentürk"e karşı seçimi kazanmıştı.
Tekrarlanan Kuşadası Şoförler Odası seçimleri bu kez odanın sosyal tesislerinde yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan seçimlerde 722 oda üyesi oy kullandı. Bu kez adaylıktan çekilen Nuri Cihan Şentürk"ün desteğiyle 386 oy alan eski başkan Erol Soysal üç ay aradan sonra yeniden Kuşadası Şoförler Odası Başkanı oldu. Seçimi kaybeden Hüsnü Öten ise 336 oyda kaldı.
Erol Soysal başkanlığındaki Kuşadası Şöforler Odasının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Hamurcu, İsmail Gökçen, İsmet Akın, Şerif Satılmışoğlu, Ayhan Balatlıoğlu ve Seydi Yıldırım. iha