Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Oyunseverleri memnun edecek bir gelişme Epic Games'ten geldi. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan iki oyun belli oldu. Toplam değerleri 150 TL olan Mothergunship ve Train Sim World 2 oyunları şu an ücretsiz olarak indirilebilir. Bu iki oyunu bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games her hafta bazı oyunlarını ücretsiz olarak oyunseverlere sunuyor. Bu şekilde şirket geniş bir kitleye ulaşabiliyor. Dana önce GTA 5 gibi çok sevilen bir oyunu bile ücretsiz olarak sunan şirket yeni haberiyle oyunseverleri memnun edecek.



Epic Games sevilen oyunları Mothergunship ve Train Sim World 2 oyunlarını şu anda ücretsiz olarak sunuyor. Toplam değerleri 150 Türk Lirası olan bu iki oyun şu anda ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kampanya 5 Ağustos 18.00'e kadar devam edecek. 

Temmuz 2018'de piyasaya sürülen Mothergunship, bir birinci şahıs nişancı oyunu. Train Sim World 2 ise Dovetail Games tarafından Ağustos 2020'de piyasaya sürüldü ve on yılı aşkın süredir devam eden tren simülasyon serisini temel alıyor. Epic, Aralık 2020'de, daha önce 2019'da belirtilen 32 milyon kullanıcıdan, 56 milyon aylık aktif kullanıcı tabanına ulaştığını bildirdi. Şirket kampanyalarıyla daha çok kullanıcı çekiyor.