Son dönemde eski popülerliklerini kaybetmeye başlayan YouTube'da içerik üreten ve YouTuber olarak bilinen fenomenlerden Enes Batur hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Son dönemde hakkında farklı ünlü yabancı YouTuberların içeriklerini birebir kopyalama suçlaması yöneltilen Enes Batur için bir de video hazırlahdı. Haber hazırlandığı tarihte 238 bin abonesi bulunan JT YouTube kanalında yayınlanan videoda Enes Batur, Pewdiepie. Mr Beast ve Logan Paul olmak üzere birçok YouTuber'ın videolarını çalmakla suçlanıyor. Hatta bu konuda başka bir video da yayınlayan JT kanalında bu videonun telif hakları yüzünden kaldırıldığı da belirtiliyor. JT kanalının videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:


Büyük YouTube ajanslarıyla çalışan Enes Batur'un bir başka videosu kısa bir süre önce siber saldırganların hedefi olmuş ve Minecraft oynadığı (ki bu videonun da benzeri yabancı kanallarda bulunuyor) videonun altyazısında İngilizce olarak 'Merhaba arkadaşlar, Bugün yeni bir gün ve PewdiePie içeriğini çalıyorum' ifadesi yerleştirilmişti.



Konuyla ilgili Enes Batur'un bir açıklama yapmadığını belirtelim. Bu tarz bir açıklama gelirse sayfalarımızda yer vereceğimizi de duyuralım.