Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Son dönemde oyun ekipmanlarına olan ilgi artmış durumda. Özellikle de e-spor'un yaygınlaşmaya başlaması, oyun ekipmanlarına olan ilgiyi arttırdı.

Söz konusu oyun ekipmanı olduğunda ise akla gelen ilk şey iyi bir klavye oluyor. Bilindiği üzere pek çok üretici, oyun severlere özel olarak mekanik klavyeler geliştiriyor.

Bu klavyelerin ortalama fiyatı ise 1000 TL civarında diyebiliriz. Elbette beklentinize göre bu fiyat ikiye de katlanabilir. Peki hem ucuz, hem de kaliteli bir mekanik klavye bulmak mümkün mü? Hemen belirtelim, evet mümkün.

Bugün incelediğimiz Rampage Bulwark tam olarak böyle bir ürün diyebiliriz. Genel olarak beklentileri karşılamayı başaran Bulwark, şık görünümüyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Dokunma hassasiyeti son derece verimli olan Bulwark'ın en önemli özelliği ise fiyatı. İnternette ortalama olarak 300 TL ile 600 TL arasında bu klavyeyi satın alabileceğini yerler mevcut. Yani klavyeyi nereden aldığınıza bağlı olarak fiyat da değişiyor.

Eğer Bulwark hakkında kafanıza takılan herhangi bir soru varsa yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Bizler de elimizden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.