Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Oppo ve Kodak bu ayın başlarında bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklığın meyvesi olan ilk ürün Oppo'nun amiral gemisi akıllı telefonunun sınırlı sayıda üretilen versiyonu olacak. Find X3 Pro Photographer Edition bugün özel ambalajla piyasaya çıktı. Kamera performansıyla dikkat çekecek bu telefona gelin bakalım.

Find X3 Pro Photographer Edition iki adet 50MP kameralı Find X3 Pro amiral gemisinin aynısı olacak. Aradaki fark, bu ünitenin klasik Kodak 35 fotoğraf makinesine benzemesi için mat gümüş bir üst ve siyah deri alt olacak olması. Cihaz aynı malzemelerden koruyucu bir kılıfla da gelecek. Perakende kutusu oval şekilli ve kapaklı olacak. Bu tasarımla Kodak 35 kasasını biraz andırıyor diyebiliriz.



Spesifik olarak aynı telefon bekleniyor: Snapdragon 888 yonga seti, 1440p çözünürlüklü ve 120Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip 6.7” LTPO AMOLED ekran cihazda olması beklenen özellikler arasında karşımıza çıkıyor. Ayrıca 65W hızlı kablolu şarjlı 4.500 mAh pil ve 30W hızlı kablosuz şarj da özellikler arasında yerini alıyor.

Oppo'nun ColorOS arayüzü gelişmiş Temalar özelliği ile birlikte gelecek. Yeni Find X3 Pro varyantının telefonun görünümünü tamamlamak için gümüş ve siyah duvar kağıtları ve simgelerle Kodak'tan ilham alan özel bir temaya sahip olması bekleniyor.