Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü"nde gerçekleşene ziyarete THK Nazilli Şube Başkanı Ergün Özyılmaz ve THK Nazilli Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette konuşan THK Nazilli Şube Başkanı Ergün Özyılmaz, ilçede suç oranlarının gözle görülür oranda azalmasının tüm Nazilli halkını sevindirdiğini ifade ederek “Bunu da canları pahasına görev yapan değerli polis teşkilatına borçluyuz. Aziz milletimizin güvenini, sevgisini ve desteğini de arkasına alarak üstün başarılara imza atan, cansiperane, cesur, kararlı ve özverili çalışmalarıyla başarıdan başarıya koşan, gelişen teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, örnek bir çağdaşlaşma hamlesi sergileyen, caydırıcılık yönüyle suçluların korkulu rüyası, şefkatli kolları ile halkımızı kucaklayan Türk Polisi, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını en iyi şekilde tesis etmiş, Polis-Halk ilişkilerini zirveye taşıyarak Milletimizin gönlünde taht kurmuştur” dedi.
Emniyet Müdürü Abdullah Günal da, ziyaretlerinden dolayı Başkan Özyılmaz ve beraberindekilere çok teşekkür ederek “Polisimiz halkımız ve halkımızın geleceği için vardır. Kuruluşundan bu yana onurundan ve çalışmalarından ödün vermemiştir. Gün geçtikçe kendisini geliştirmiş, çağın teknolojisine ayak uydurmuş ve eğitimli olma açısından da her zaman çıtasını yükseltmeyi başarmıştır. Halkla iç içe olan Polis Teşkilatımız yine gücünü halktan almıştır. Türkiye Cumhuriyeti var oldukçada görevini en iyi şekilde yapmaya devam edecektir” diye konuştu.